Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، عباس کاظمی عصر امروز (یکشنبه) در نشست خبری که در حاشیه برگزاری بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد، افزود: اما اکنون با اجرای برجام و رفع تحریم ها، می توانیم کالای اصلی را به یک سوم قیمت زمان تحریم، از سازنده اصلی خریداری و به راحتی وارد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‎های نفتی اضافه کرد: تحریم های بانکی و انرژی با اجرای برجام لغو شده است و اکنون بانک هایی که تمایل داشته باشند به راحتی می توانند با ما همکاری کنند.
وی با بیان اینکه هزینه های دوران تحریم را باید مردم پرداخت می کردند، گفت: کمپرسورهای توقیف شده شرکت زیمنس آلمان پس از برجام وارد کشور شد.

**مذاکره با ژاپن، کره و چین برای نوسازی پالایشگاه ها
کاظمی با بیان اینکه سال 1393 وارد کننده گازوییل بودیم، اما سال گذشته 13میلیون لیتر صادرات گازوییل داشتیم، افزود: فرآورده های نفتی از بنادر ماهشهر، بندرعباس، عسلویه صادر شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‎های نفتی گفت: پس از برجام سرمایه گذاران زیادی از کشورهای چین، ژاپن و کره جنوبی برای سرمایه گذاری در نوسازی پالایشگاه های ایران اظهار تمایل کردند که در حال مذاکره با آنها هستیم.

**پیشرفت 43 درصدی واحدهای فرایندی پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا سال 1392
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده‎های نفتی درباره روند ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، گفت: در مرداد سال 1392 میزان پیشرفت کلی این پالایشگاه 63.3 درصد بود، اما واحدهای فرایندی که تولید نفت و گازوییل از آنها انجام می شود، حدود 43 درصد پیشرفت داشتند.
کاظمی با بیان اینکه اکنون میزان پیشرفت پالایشگاه به 97 درصد رسیده ، افزود: البته واحدهای فرایندی به طور کامل در مدار فعالیت قرار گرفته اند و تنها بخش های جنبی باقی مانده است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‎های نفتی بیان داشت: از دی ماه سال 1395 تزریق نفتا به پالایشگاه ستاره خلیج فارس آغاز شد که اکنون تثبیت شده است.
وی درباره برخی ادعاهای پیمانکار ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا کارش پیمانکاری است و کارش را انجام می دهد.

**ترافیک در صادرات فرآورده های نفتی
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‎های نفتی گفت: برای نخستین بار در صادرات فرآورده های نفتی با ترافیک مواجه شده ایم، این در حالی است که در گذشته ترافیک برای واردات فرآورده وجود داشت.
کاظمی اضافه کرد: به دلیل کمبود اسلکه های صادراتی، در حال ساخت چند اسکله جدید در بنادر جنوبی کشور هستیم.
وی درباره تولید بنزین پتروشیمی ها نیز گفت: بنزینی که از ریفورمیت دریافتی از پتروشیمی ها تولید می شد، در برخی موارد تا 10 درصد «بنزن» داشت که باعث آلودگی شدید هوا شده بود.
وی با بیان اینکه اولویت اصلی این شرکت تولید بنزین یورو 4 است، ادامه داد: پروژه های بنزین سازی کشور در حال اجراست و در آینده به صادرکننده بنزین تبدیل می شویم.
وی همچنین از تولید بنزین یورو 4 در پتروشیمی بوعلی خبر داد و بیان داشت: پتروشیمی بوعلی از سال گذشته تولید بنزین با کیفیت یورو 4 را آغاز کرد که دارای استانداردهای لازم است و ما نیز روزانه حدود 500 هزار لیتر از این مجتمع بنزین یورو4 خریداری می کنیم.

** پولی برای افزایش یارانه نقدی وجود ندارد
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‎های نفتی درباره ادعای برخی نامزدهای انتخابات مبنی بر بالا بردن یارانه نقدی و تاثیر آن بر نرخ سوخت گفت: قیمت بنزین را ما تعیین نمی کنیم.
کاظمی با یادآوری این که اکنون در تامین منابع یارانه 450 هزار ریالی با مشکل مواجه هستیم، اضافه کرد: کسانی که چنین قول هایی می دهند، شاید گنجی پیدا کرده باشند، در داخل کشور، پولی برای افزایش یارانه نقدی وجود ندارد.

** افزایش 16 میلیون لیتری تولید بنزین کشور
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده‎های نفتی با بیان اینکه سال گذشته روزانه 12 میلیون لیتر بنزین وارد شد، گفت: بیش از یک میلیون خودرو وارد ناوگان حمل و نقل کشور شده و تولید ناخالص ملی نیز افزایش یافته که به معنای افزایش میزان مصرف سوخت در کشور است.
کاظمی با بیان اینکه رشد مصرف بنزین در مرزها، منفی بوده و کاهش یافته است، اضافه کرد: حدود 16 میلیون لیتر شامل 12 میلیون لیتر از پالایشگاه ستاره خلیج فارس و چهار میلیون لیتر از پالایشگاه بندرعباس به تولید بنزین کشور افزوده شده است که البته باید تثبیت شود.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco
اقتصام2022**9123* 1561**خبرنگاران: میثم طاهری و زهره دریغ گفتار**انتشار:مژگان توانا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۷۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست از اختصاص و هزینه ۵.۵ میلیارد یورو برای بهبود وضع هوا و کاهش گازهای مشعل در کشور خبر داد.

علی سلاجقه در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه دولت سیزدهم گام‌های اساسی نسبت به رفع دغدغه محیط‌ زیستی مردم برداشته است، بیان کرد: در این دولت تاکنون ۵۴ مشعل خاموش شده و ۵.۵ میلیارد یورو برای بهینه‌سازی سوخت و بهبود وضع هوا اختصاص یافته و هزینه شده است.

وی با تأکید بر اینکه روند کاستن از آلودگی هوا به‌واسطه تأسیسات نفتی از جمله پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های گازی تداوم خواهد یافت، گفت: پارسال کمترین مازوت‌سوزی را در کشور نسبت به سال‌های پیش شاهد بودیم.

گفتنی است رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست چندی پیش با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گامی اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، تصریح کرده بود: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

دیگر خبرها

  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی