Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه جایگاهداران عرضه سوخت با اشاره به موضوع افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی شدن آن اظهارداشت: تا کتون ابلاغیه ای از سوی دولت مبنی بر افزایش نرخ بنزین به اتحادیه جایگاهداران عرضه سوخت ارسال نشده است.

بیژنحاج محمدرضا،رئیس اتحادیه جایگاهداران عرضه سوخت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادیشبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به موضوع افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی شدن آن اظهارداشت: تا کتون ابلاغیه ای از سوی دولت مبنی بر افزایش نرخ بنزین بهاتحادیه جایگاهداران عرضه سوخت ارسال نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جمع آوری دستگاه های POS از پمپ بنزین ها گفت: قرار بر این شده بود تا دستگاه های POS را از سراسر پمپ بنزین های کشور جمع آوری کنند ولی بر اساس ماده و قاعده مجلس موضوع به کلی منتفی شده است؛ تا کنون نیز ابلاغیه ای از سوی دولت به اتحادیه ابلاغ نکرده اند.

رئیس اتحادیه جایگاهداران عرضه سوخت همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به افزایش 8درصدی مصرف سوخت در کشور عنوان کرد: در سال جاری با افزایش 8 درصدی مصرف بنزین در کشور روبرو شده ایم که این رقم در سال های قبل نیز وجود داشت، علت افزایش مصرف بنزین در کشور در این برهه به دلیل افزایش مسافرت های تابستانی بوده و این موضوع در چنین فصولی از سال عادی است.

حاج محمدرضا افزود: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در نامه ای به هیات دولت در مورد افزایش مصرف سوخت در کشور هشدار داده و گفته که باید برای کنترل مصرف سوخت در کشور یا سوخت در کشور سهمیه بندی شود و یا اینکه قیمت سوخت را افزایش دهیم که بعد از آن آقای ریاحی این موضوع را تکذیب کرد و گفت ما اینچنین موضوع را مطرح نکرده ایم.

وی با اشاره به علت مطرح نمودن افزایش قیمت و سهمیه بندی کردن بنزین در کشور گفت: موضوعی که دولتی ها به آن اشاره دارند این است که مصرف بنزین در کشور افزایش یافته است و باید برای کنترل مصرف یا سهمیه بندی و یا افزایش قیمت صورت پذیرد که این مطلب اصلا درست نیست، مصرف بنزین در کشور تغییری نسبت به سال های گذشته نداشته است اما به دلیل فصل مسافرت مقداری افزایش مصرف داشته ایم که طبیعی است.

رئیس اتحادیه جایگاهداران عرضه سوخت همچنین در ادامه با اشاره به خودکفا شدن کشور در بحث تولید بنزین نیز اظهارداشت: با ورود پالایشگاه ستاره خلیج فارس به مدار دیگر موضوعی بنام کمبود بنزین در کشور وجود ندارد و ما در بحث بنزین کاملا خود کفا شده ایم تا حدی که می توانیم بنزین به خارج از کشور صادر کنیم.

حاج محمدرضا همچنین با اشاره به تولید روزانه 40 میلیون لیتر بنزین در کشور عنوان کرد: امروز زیر سایه توانمندی نیروهای داخلی در کشور روزانه 40 میلیون لیتر بنزین در کشور تولید می شود و بخشی از این تولید به خارج از کشور نیز صادر می شود؛ طبق آخرین آمار بدست رسیده روزانه 600 میلیون لیتر نفت گاز به کشور های دیگر صادر می کنیم .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، علی سلاجقه با بیان اینکه دولت سیزدهم گام‌های اساسی نسبت به رفع دغدغه محیط زیستی مردم برداشته است، بیان کرد: در این دولت تاکنون ۵۴ مشعل خاموش شده و ۵.۵ میلیارد یورو برای بهینه‌سازی سوخت و بهبود وضع هوا اختصاص یافته و هزینه شده است.

وی با تأکید بر اینکه روند کاستن از آلودگی هوا به‌واسطه تأسیسات نفتی از جمله پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های گازی تداوم خواهد یافت، گفت: پارسال کمترین مازوت‌سوزی را در کشور نسبت به سال‌های پیش شاهد بودیم.

گفتنی است رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست چندی پیش با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گامی اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، تصریح کرده بود: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

کد خبر 6097277 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!